POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES

Denominació Social: COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L.

Domicili Social: C / CANONGE DOMÈNECH, 15,1º-2ª EDIFICI LLORET D’OR.17310.LLORET DE MAR (GIRONA).

NIF: B-17619263

Registre Mercantil: Inscrita al registre mercantil de Girona, tom 1501,
foli 67, full GI-25120, Inscripció 1ª

Telèfon: 972 37 26 64

e-Mail: info@costabravaadmin.com

Nom de domini: www.costabravaadmin.com

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) la seva normativa de desenvolupament, i la LSSICE 34/2002, de 11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic , COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS SL, en compliment del que disposa l’art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquests seran incorporades en un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Els usuaris, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part de COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L.U, per a realitzar les següents finalitats:

Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicació comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts per, COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L., així com per part dels col·laboradors o partners amb els que aquest hagi arribat a algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. En tot cas les comunicacions comercials seran realitzades per part de COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L., i seran de productes i serveis relacionats amb el sector de COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L.
Realitzar estudis estadístics.
Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a disposició de l’usuari a COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L.
Enviament del butlletí a aquells usuaris que se subscriguin.

COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS SL, informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que sempre que fos a realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, es demanaria el consentiment exprés , informat, i inequívoc per part dels titulars.

Totes les dades sol·licitades a través de COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L., són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L., no garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L., garanteix en tot cas a l’usuari l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes que disposa la legislació vigent. Per això, de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa, juntament amb una còpia del seu DNI, a través dels següents mitjans:

E-Mail: info@costabravaadmin.com
Correu postal: C / CANONGE DOMÈNECH, 15,1º-2ª EDIFICI LLORET D’OR.17310.LLORET DE MAR (GIRONA).
De la mateixa manera, l’usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats enviant un correu electrònic a: info@costabravaadmin.com.

De la mateixa manera, COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS SL, ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessària per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i / o accés per part de tercers no autoritzats.

SEGURETAT

COSTA BRAVA ADMINISTRACIONS S.L., utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptada en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l’objecte d’evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquests fins, l’usuari / client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés.